دانستنی‌ها

مهمترین دلایل هنگ کردن لپ تاپ

مهمترین دلایل هنگ کردن لپ تاپ, لپ تاپ استوک

چه دلایلی برای هنگ کردن لپ تاپ وجود دارد؟

 بدترین اتفاقی که در حین کار کردن با هر سیستم رایانه‌ای ممکن است رخ بدهد، بحث هنگ کردن آن است. به خصوص اگر شما از لپ تاپ در محیط کار استفاده می‌کنید و یا اینکه در حال حاضر می‌خواهید یک سری امور ضروری را با لپ تاپ پیش ببرید.

هنگ کردن لپ تاپ واقعاً کلافه‌کننده خواهد بود. حتی ممکن است یک روز کاری شما را به طور کامل از بین ببرد تا بتوانید این مشکل را برطرف کنید. باید بدانید که چه دلایلی باعث هنگ کردن لپ تاپ می‌شود. گاهی اوقات شما با چند اقدام ساده می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. در این مطلب با ما همراه باشید تا با دلایل هنگ کردن لپ تاپ آشنا شده و برای شما توضیح دهیم که در چه زمانی باید حتماً به مهندسین کامپیوتر مراجعه نمایید.

هنگ کردن لپ تاپ 

دلایل هنگ کردن لپ تاپ 

همانگونه که گفته شد هنگ کردن لپ تاپ واقعاً یک اتفاق ناگوار است که می‌تواند شرایط کاری ما را به شدت تحت تأثیر قرار دهد یا حتی فرض کنیم که شما می‌خواهید برای یک سمینار مهم آماده شوید و دقیقاً یک روز مانده به سمینار، لپ تاپ شما هنگ می‌کند. در چنین شرایطی استفاده کردن از لپ تاپ استوک برای برگزاری سمینار غیر ممکن می‌شود. مهم‌ترین عوامل مؤثر بر هنگ کردن لپ تاپ عبارتند از:

  • لپ تاپ دچار مشکلات سخت‌افزاری شده است.

 مهمترین دلیل هنگ کردن لپ تاپ  مربوط به مشکلات سخت‌افزاری همانند مشکل در کارت گرافیک و هارد دیسک است. در ابتدا زمانی که شما به مهندسی کامپیوتر مراجعه می‌کنید، به بررسی کارت گرافیک و همچنین قدرت حافظه خواهند پرداخت. در صورتی که کارت گرافیک شما ظرفیت پایین داشته باشد و شما در حال استفاده از نرم‌افزار‌هایی با گرافیک بالا بر روی لپ تاپ هستید، این مسأله کاملاً طبیعی خواهد بود که لپ تاپ شما هنگ کند.  اگر در زمان به روزرسانی ویندوز لپ تاپ، آپدیت کارت گرافیک به درستی انجام نگیرد قطعاً لپ تاپ شما با اختلال عملکرد مواجه خواهد شد. 

بیشتر بدانید :   راهنمای خرید لپ تاپ استوک اقساطی

همچنین، مهندسین کامپیوتر در ادامه به بررسی ظرفیت هارد دیسک شما نیز می‌پردازند. اگر حافظه هارد به اندازه کافی نباشد، مسلما به دلیل اینکه نمی‌تواند از تمامی برنامه‌ها پشتیبانی کند، سرعت لپ تاپ به شدت افت کرده و همین موضوع باعث هنگ کردن لپ تاپ می‌گردد. با توجه به این دو مورد گفته شده، در زمان خرید لپ تاپ حتماً باید به قدرت کارت گرافیک و ظرفیت هارد لپ تاپ براساس نوع کارایی مدنظر خود توجه داشته باشید تا یک انتخاب ‌ایده‌آل نصیب شما گردد.

  • فن لپ تاپ از کار افتاده است.

شاید این تصور برای شما به وجود آمده باشد که هنگ کردن لپ تاپ تنها به دلایل سخت‌افزاری و یا اختلالات نرم افزاری اتفاق می‌افتد. اما جالب است بدانید اگر سیستم شما داغ بکند نیز دچار هنگ خواهد شد. وقتی دمای سیستم لپ تاپ افزایش پیدا می‌کند، بر روی کارایی تمامی قطعات که داخل لپ تاپ وجود دارد تأثیر گذاشته و در این میان، فشار زیادی به سی پی یو وارد می‌شود. به همین دلیل سرعت لپ تاپ مدام کند شده و حتی نرم‌افزار‌ها نیز با اختلال باز می‌شوند. بنابراین اگر می‌دانید که فن لپ تاپ دچار مشکل شده است حتماً به مهندسین کامپیوتر مراجعه کنید تا تعمیرات لازم را برای شما انجام دهند. در طول روز به خصوص اگر در محیطی با گرد و غبار زیاد زندگی می‌کنید، حتماً دریچه ورودی را تمیز کنید تا فن دچار گرد و غبار نشود و بتواند به خوبی تمامی قطعات داخل لپ تاپ را خنک کند.

مهمترین دلایل هنگ کردن لپ تاپ

  • مشکلات نرم‌افزاری در سیستم لپ تاپ رخ داده است.

اما سومین دلیل هنگ کردن لپ تاپ، مشکلات نرم‌افزاری است که در داخل سیستم وجود دارد. برای مثال استفاده از نرم‌افزار‌هایی که آلوده به ویروس هستند و یا نصب نرم‌افزار‌هایی با قدرت بالا بر روی لپ تاپی که قدرت پایینی دارد باعث می‌شود سرعت لپ تاپ به شدت افت پیدا کند و برنامه مدام دچار اختلال و قطع شدن گردد. در چنین شرایطی شما باید در انتخاب نرم‌افزار‌ها دقت بیشتری داشته باشید.

بیشتر بدانید :   مهمترین تفاوت‌ های لپ تاپ و کامپیوتر

برای دانلود کردن نرم‌افزار به سراغ سایت‌های قانونی بروید. بر،اساس قدرت قطعات سخت‌افزاری موجود در لپ تاپ در انتخاب برنامه‌ها دقت‌ کنید. بهتر است همزمان چند برنامه را باز نکنید چون همین موضوع باعث می‌شود سرعت لپ تاپ به شدت پایین بیاید. از طرف دیگر حتماً به مسأله آپدیت ویندوز نیز توجه داشته باشید چون همین آپدیت کردن به دلیل ارتقاء سیستم عامل لپ تاپ باعث افزایش سرعت آن نیز خواهد شد.

برای حل مشکل هنگ کردن لپ تاپ چه کار کنیم؟

 اما حتماً این سؤال برای شما به وجود آمده است که اگر ما چگونه می‌توانیم مشکل هنگ کردن لپ تاپ را برطرف کنیم تا در اولین فرصت به مهندسین کامپیوتر مراجعه نماییم؟ در اولین قدم باید پنجره Task Manager را باز کنید تا تعداد برنامه‌هایی که باز هستند برای شما به نمایش دربیاید. بعد از باز شدن پنجره گزینه End را بزنیم تا تمامی برنامه‌ها و برنامه‌هایی که به حالت قفل در آمده‌اند بسته شوند. در چنین شرایطی می‌توانید لپ تاپ را به راحتی خاموش کرده و به  مهندس کامپیوتر مراجعه کنید.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

نوشته های مشابه