دانستنی‌ها

تست لپ تاپ استوک

لپ تاپ استوک hp

لپ تاپ‌ های استوک به انواعی گفته می‌شود که خط تولید آن‌ها متوقف شده و یا اینکه چند ماه توسط مشتری مورد استفاده قرار گرفته‌اند و اکنون مجدداً به فروشگاه بازگردانده شده‌اند. بنابراین لپ تاپ‌ های دست دوم نیز در گروه لپ تاپ‌ های استوک قرار دارند. مسلماً اگر کسی بخواهد یک لپ تاپ استوک خریداری کند باید مطمئن شود که تمامی قطعات داخلی آن سالم هستند.

زمانی که لپ تاپ‌ های استوک  وارد کشور می‌شوند، تست لپ تاپ استوک بر روی آن‌ها انجام می‌گیرد. این تست تعیین‌کننده درجه سلامت لپ تاپ بوده و در نتیجه قیمت نهایی آن را نیز تعیین می‌کند.

ما در این مطلب برای شما توضیح می‌دهیم که در زمان انجام این تست چه فاکتور‌های مدنظر قرار گرفته و در نهایت چگونه سلامت سیستم مورد تأیید قرار می‌گیرد.

تست لپ تاپ استوک

انجام تست لپ تاپ استوک

زمانی که یک لپ تاپ از حالت آکبند باز شده و مورد استفاده قرار گیرد، قطعاً زمان کار شده با لپ تاپ بر روی سلامت قطعات داخلی آن تأثیر می‌گذارد. شاید مشتری قبلی در اثر بی‌احتیاطی لپ تاپ را بر روی زمین انداخته و آسیب‌هایی به قطعات داخلی لپ تاپ وارد شده باشد که از چشم ما پنهان هستند. تست لپ تاپ استوک این امکان را فراهم می‌کند تا شما بدانید که از نظر ساختاری مشکلی در داخل لپ تاپ وجود دارد یا خیر.

بیشتر بدانید :   ویژگی تاچ پد مناسب برای لپ تاپ

بهترین لپ تاپ های وارداتی از شرکت hp  و شرکت dell می باشند که میتوانید در وب سایت رسمی آن ها تمامی کانفیگ های لپ تاپ ها قابل بررسی هستند

در این تست فاکتور‌های مورد بررسی قرار می‌گیرد که در ادامه پیرامون آن‌ها صحبت می‌کنیم:

لپ تاپ استوک dell

تست سلامت صفحه نمایشگر لپ تاپ استوک

قبل از انیکه کارشناسان به سراغ قطعات سخت‌افزاری لپ تاپ بروند باید از سلامت ظاهری آن مطمئن باشد چون ممکن استس تمامی سخت‌افزار‌های لپ تاپ سالم بوده ولی صفحه نمایشگر آن سوخته باشد. قطعاً چنین لپ تاپی از کارایی خوبی  برخوردار نبوده و باید هزینه زیادی صرف تعمیرات آن گردد.

بنابراین کارشناس باید مطمئن شود که پیکسل‌های صفحه نمایشگر سالم هستند، رنگ‌های آن به وضوح به نمایش درآمده و هیچگونه اختلاط رنگی به چشم نمی‌خورد. همچنین باید بررسی کنند که وقتی سیستم روشن می‌شود، پرش تصویر در داخل آن رخ نمی‌دهد.

این چند فاکتور، تعیین‌کننده سلامت صفحه نمایشگر لپ تاپ استوک هستند. اگر بعد از روشن کردن لپ تاپ استوک ، خطوط سیاه رنگ بر روی آن مشاهده شد و یا اینکه یک هاله نوری بر روی قسمتی از صفحه نمایشگر دیده می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد که پیکسل‌های لپ تاپ سوخته و یا داغ کرده‌اند.

تست سلامت سخت‌افزاری لپ تاپ استوک

بعد از اینکه کارشناسان از سلامت تمامی قسمت‌های صفحه نمایشگر لپ تاپ مطمئن شدند، باید قطعات سخت‌افزاری آن را مورد بررسی قرار دهند. برای این منظور تک تک قسمت‌ها کنترل خواهد شد:

  • تست سلامت باتری

کارشناسان باید میزان سلامت باتری، ساعت کار شده با آن و در نتیجه مدت زمان ذخیه شارژ باطری را مورد بررسی قرار دهند چون قطعاً همه افراد دوست دارند لپ تاپی خریداری کنند که می‌تواند مدت زمان بیشتری سیستم را روشن نگه داشته و در واقع شارژ بیشتری را در خود نگه دارد.

  • تست سلامت پورت‌های لپ تاپ

همچنین لازم است که تمامی پورت‌های لپ تاپ کنترل شده و سلامت آن‌ها تأیید گردد. اگر ایرادی در داخل پورت وجود داشته باشد قطعاً اتصال فلش، صفحه کلید دوم یا حتی مموری کارت نیز با مشکل روبرو خواهد شد حتی اگر شما نیاز داشته باشید ویندوز را از روی پورت usb نصب کنید، خراب بودن پورت‌ها باعث می‌شود که برای نصب ویندوز دچار مشکل گردید.

  • تست سلامت کیبورد لپ تاپ استوک

تمامی دکمه‌های موجود بر روی صفحه کلید و همچنین تاچ پد مورد بررسی و کنترل قرار گرفته و سلامت آن‌ها بررسی می‌شود. کارشناس تک تک دکمه‌ها را کنترل می‌کند تا مطمئن شود که هیچگونه‌ ایرادی در آن‌ها وجود نداشته و به راحتی فعال می‌شوند.

  • تست قطعات سخت‌افزاری

کارشناسان باید یو اس پی و کارت گرافیک و رم لپ تاپ استوک را کنترل کرده و از سلامت آن‌ها مطمئن شوند. همچنین براساس قدرت هر کدام از این قطعات مشخص کنند که هر کدام از لپ تاپ های استوک برای چه اموری مناسب هستند. مثلاً اگر شما به فکر خرید لپ تاپ استوک برای امور مهندسی هستید باید مشخصات هر کدام از قطعات سخت‌افزاری را بدانید تا مشخص شود آیا این سیستم برای انجام امور آماری، طراحی و مهندسی کارایی دارد یا خیر.

بیشتر بدانید :   روایت بازرگانی سیپک من

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

نوشته های مشابه