[ad_1]
با وجود اینکه سامسونگ و اسکی هاینیکس جزو مهمترین نامزدها برای خرید آرم (شرکت بریتانیایی فعال در صنعت تراشه) هستند، احتمال دارد سامسونگ بهدلیل نگرانی از قوانین ضدانحصار و بالا رفتن قیمت نهایی تمایلی به تصاحب آرم از خود نشان ندهد. گفته میشود قیمت آرم اکنون به ۶۰ میلیارد دلار میرسد.
گزارشهای جدید میگویند ماسایوشی سان، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری سافتبانک (مالک آرم)، بهدنبال امضای «معاهدهای استراتژیک» بین آرم و سامسونگ است.
براساس آنچه SamMobile به نقل از Business Korea مینویسد، ماسایوشی سان در اطلاعیهای گفته که قصد دارد به کرهی جنوبی سفر کند: «مشتاقم که برای اولین بار در سه سال اخیر، از کره بازدید کنم. مایلم با سامسونگ دربارهی معاهدهای استراتژیک با آرم مذاکره کنم.»
گفته میشود مدیرعامل سافتبانک ماه آیندهی میلادی به سئول، پایتخت کرهی جنوبی، خواهد رفت. در حال حاضر جزئیات خاصی از سوی سافتبانک ارائه نشده است، بااینحال لی جائهیونگ، وارث و نایبرئیس سامسونگ، پیشتر تأیید کرده که قرار است با ماسایوشی سان دیدار کند.
آرم نقش پررنگی در صنعت تراشه بهخصوص تراشههای گوشیهای هوشمند دارد و شرکتهای بزرگی مثل اپل مشتری آرم محسوب میشوند. سافتبانک در سال ۲۰۱۶ در قراردادی به ارزش ۳۲ میلیارد دلار آرم را به تصاحب خود درآورد و ۷۵ درصد از سهام این شرکت را از آن خود کرد. ۲۵ درصد باقیمانده از سهام آرم به ویژن فاند، صندوق سرمایهگذاری سافتبانک، رسید.
قبل از اینکه نام شرکتهایی مثل سامسونگ بهعنوان خریدار آرم مطرح شود، انویدیا در بیانیهای رسمی اعلام کرد که آرم را با پرداخت ۴۰ میلیارد دلار تصاحب میکند. خبر تصاحب آرم به دست انویدیا در سال ۲۰۲۰ منتشر شد، اما تیم سبز نتوانست نظر مثبت نهادهای رگولاتوری را کسب کند. در نهایت در سال ۲۰۲۲ اعلام شد که قرارداد بین انویدیا و آرم فسخ شده است.
بهتربن های لپ تاپ استوک و کامپیوتر استوک را از ما بخواهید.
منابعی آگاه در صنعت تراشه میگویند که ممکن است ماسایوشی سان از سامسونگ بخواهد که در سهام آرم سرمایهگذاری کند. تحلیلگران میگویند دور از انتظار است که سامسونگ سراغ تصاحب کامل آرم برود، چون قطعاً نهادهای رگولاتوری بهطور جدی به این موضوع ورود میکنند.
سافتبانک قصد دارد تا پایان اسفند امسال سهام آرم را در بازار بورس نیویورک عرضهی اولیه کند. این در حالی است که دولت لندن از سافتبانک درخواست کرده آرم را در بازار بورس لندن فهرست کند. مقامات بریتانیا معتقدند آرم باید در لندن بماند تا اسرار تجاری این شرکت به دست کشورهای دیگر نیفتد.
شایعههای تأییدنشده میگویند کوالکام در پی تشکیل کنسرسیومی متشکلاز چند شرکت برای مدیریت آرم است.
[ad_2]
منبع دیجیاتو
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.